Dıştan Takmalı Panjur

Dıştan Takma Panjur Sistemi, Binaların dış cephesindeki mevcut kapı ve pencerelere sonradan monte edilebilen panjur sistemidir. Dıştan takma panjur evler için olmazsa olmaz bir üründür. Şık görüntü, yüzde yüz güvenlik için Dıştan takma panjur tercih edilebilir. Dıştan takma panjuru diğer ürünlerden ayıran farkı ise Panjur kasasının kibarlığı ve her pencereye uyum sağlamasıdır. Dıştan Takmalı Panjurlar Yeni inşa edilen binalarda olduğu kadar inşası bitmiş binalarda da rahatlıkla uygulanabilir. Konfor tercihinize göre kordonlu veya motorlu olarak uygulanabilen bu sistemde özel renk seçenekleriyle estetik açıdan da sınırları zorlayabilirsiniz.

Dıştan Takmalı Panjur Türleri

Evinizde ya da ofisinizde daha profesyonel bir hava yaratmak, Güneş ışıklarını engellemek, geceleri ışıkları yanan evinizin ya da ofisinizin dışarıdan gözlenmesinin önüne geçmek, Ev yada ofisinizin güvenliğini artırmak gibi çeşitli amaçlar için kullanmayı tercih edebileceğiniz en iyi çözümler arasında dıştan takma panjur sistemleri gelmektedir.

Yapısan kalitesi ile alabileceğiniz dıştan takma panjur sistemlerinin uzaktan kumandalı, manuel, motorlu ve grup kontrol sistemli kullanım imkânı sunan seçenekleri bulunmaktadır. Rakip tanımayan estetik görünüme sahip olan dıştan takma panjur sistemleri, zevkinize ve ihtiyacınıza uygun niteliklere sahip olarak satışa sunulmaktadır.

Dıştan Takmalı Panjur Özellikleri

• Dıştan Takmalı Panjur Mevcut kapı ve pencerelere sonradan monte edilebilen panjur sistemidir. Panjur kutuları isteğe bağlı oval ve kare olarak iki çeşittir.
• Dıştan Takmalı Panjurlar Akıllı ev otomasyon sistemlerine son derece uyumlu bir yapıya sahiptir uzaktan kumandalı, butonlu, manuel ve gurup kontrol sistemli olarak kullanılabilir özelliklere sahip seçenekler içermektedir.
• Dıştan Takmalı Panjur kutu boyutları 1500 milimetre, 165 milimetre, 180 milimetre, 205 milimetre ve 250 milimetre boyutlardadır. Bu panjur seçeneklerini dilediğiniz Ahşap ve RAL renklere boyatabilme imkânına sahiptir.
• Dıştan Takmalı Panjur sistemlerinde manuel, butonlu, uzaktan kumandalı ve grup kontrol sistemli kullanım olanakları mevcuttur.

Bir cevap yazın